6.7 C
Hässleholm
2021-03-02
Mode

Bekvämt & mysigt med årets Trend-kollektion från EM

Soffmys

Hög trendfaktor med soffmys

Mys och bekvämlighet är genomgående för årets trend. Därför hittar vi soffor i mjuk sammet, fåtöljer, bord och kuddar med moderna former och mönster. Gärna i spännande kombinationer som förstärker helheten. EM möbler har fokuserat mycket på valfrihet bland moduler och tyger. Detta för att ge dig möjlighet att designa din personliga favoritsoffa.
– Utanpåliggande ben är en stor trend som nu pryder väldigt många möbler, säger Björn Paulson.

Maffig middag

Maffig middag

Matplatsen ska vara en plats där du vill stanna länge. Den ska inte bara vara praktiskt och bekväm utan gärna vacker att titta på också. Skapa ett stilleben och använd ordentligt med ljus för att öka mysfaktorn. Använd en bricka. När brickan är full är du klar. Mattor ger rummet massor av mys. Ju större mattor desto mer mys. 

– Tänk på att mattan under matrumsborden ska vara korthårig. Dels för att underlätta för stolarna att dras ut och in, men också för att undvika matrester att fastna, säger Björn Paulson på EM Home i Hässleholm.

Relaterade inlägg

Karins i Broby firar 50 år

admin

Glamour ute på landsbygden

admin

Detaljerna gör helheten i ditt sovrum

mitthlmadmin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer