18 C
Hässleholm
2021-07-26
Lokalt Näringsliv

Hässleholm får nytt Café

Danielas Konditori

I Januari 2019 bestämde sig paret Daniella och Dorin Zimbran för att ta steget att förverkliga Daniellas dröm om ett eget café. Den 15 augusti öppnades dörrarna till Danielas Konditori på Fryksholmsgatan mitt i Hässleholm.
– Jag har de senaste nio åren arbetat som konditor och kallskänka inom restaurang- och cafébranschen. Min specialitet är tårtor – både till bröllop och andra kalas.
– Det känns jättekul att vara igång, säger Daniela Zimbran.

I Mars 2019 påbörjades det stora renoveringsarbetet av lokalen. Då passade det bra att Dorin sedan många år tillbaka driver en egen stensättningsfirma.
– Han har kunnat lägga mycket tid på detta och har gjort det mesta av renoveringen själv, det är jag jättetacksam för,  säger Daniela.

Lokalen är ljus och fräsch och direkt när man kommer in
genom dörren möts man av doften av nybakat bröd.
– Vi bakar med hjärtat och från grunden, alltid dagsfärskt bröd och bullar. Vi har även traditionella bakverk och specialtårtor och erbjuder även företagsleveranser, berättar Daniela.

Baguetter och sallader går också att köpa över disk, och den som vill ha något matigare kan testa lunchbuffén.
– Nu hälsar vi alla nya kunder välkomna! 

Relaterade inlägg

Ädla Drycker

admin

Lutfiskens dag – i år 30 oktober

admin

Världens bästa arbetsplats

admin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer