24.1 C
Hässleholm
2021-07-27
Hässleholm Kommun Turism

Hässleholm Tourist Information – Med Infopoints mitt i stan och på flera platser i kommunen

turism destination tips
TURISM. Välkommen att kontakta Hässleholm Tourist Information på telefon eller mail för tips och inspiration om vad du kan se och göra i området.

För personlig service besök InfoPoints som finns på flera olika platser i Hässleholms kommun. InfoPoints är en enklare form av turistinformation där du få personlig service, hämta broschyrmaterial och på de flesta platser erbjuds fritt Wifi.

Kontaktuppgifter

Hässleholms Turism

0451-26 73 00.

Här kommer det första hemestertipset ute i det natursköna:

Snöra på dig vandringskängorna och ge dig ut

I Hässleholm med omnejd finns det många fina strövområden och vandringsleder och naturen är nära. Som exempel kan nämnas Vieåleden med Hörlinge ängar som är en rundvandringsled på 11-14 km i rik natur- och kulturbygd.

Utemuseet har alltid öppet

– Här passerar du både Skeingeborgs unika borgruin från medeltiden och Hörlinge ängar utemuseum och våtmark och tar dig över Helgeå med hjälp av en dragflotte. Här finns det också flera fina platser för picknick, berättar Ida Flygare, destinationsutvecklare i Hässleholms kommun.

Relaterade inlägg

Centrumledare Jönsson är positiv trots de tuffa pandemitiderna

admin

Böcker på väg!

mitthlmadmin

Höstterminen en ny vår för Jacobsskolan

mitthlmadmin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer