23.2 C
Hässleholm
2021-07-28
Mode Näringsliv

Rotting & Rosa är höstens färger

Rosa rotting
Sugen på att uppdatera hemmet inför hösten?
Vi kollade med EM Möbler i Hässleholm vad som är hett i höst.

”Vilken fantastisk miljö” är ett omdöme som många kunder spontant lämnar efter en rundvandring hos EM möbler i Hässleholm. Precis så är också tanken hos Björn Paulsson, att besökarna ska inspireras och få en – Vi tog över ett härligt möbelvaruhus för några år sen och har fortsatt jobba på en positiv känsla. Men det är ett ständigt arbete att behålla och utveckla, förklarar Björn.

Rätt kombo

Hösten är den period på året då vi flyttar inomhus och vill lägga våra kreativa tankar på att uppgradera hemmet. Varje höst så skapas nya kombinationer av vad som känns rätt och modernt. 2019 är inget undantag.
– Nej men mycket kommer igen och har en tidlös popularitet. Men det är ofta kombinationen av färger, tyger och material som sätter en slags modern kombination som blir signifikativt för året.

Skönt soffhäng

Hos EM möbler har man redan rustat utifrån höstens trender.
– Höstens färg går i rosa, berättar Björn. Den kan man se i flera olika sammanhang. Stort fokus finns också på ett härligt och mjukt soffhäng. Gärna då med sammetstyger. Vi ser också att rotting breder ut sig i olika material. Kombinationer av metall och glas som ser ut som marmor, finns i olika modeller och storlekar. Sen vet vi att vitpigmenterad ek får stor uppmärksamhet i höst. 

Björn tillhör tredje generationen Paulsson som varit möbelhandlare i snart 100 år. Han har därmed koll på trenderna och ett varuhus som är rustat för ny inspiration.

Barstol i rotting
Rotting är en riktig klassiker som här får en modern look i kombination med svarta metallben.
Soffa Riviera
Ny soffa?
Satsa på sammet!
Rosa Kudde
Fixa höstmyskänslan med rosa detaljer.
Annie - Vas i stengods

Relaterade inlägg

Ett samarbete med bara vinnare

admin

Leende tandvård

mitthlmadmin

Traditionellt & alternativt mathantverk med hållbart och lokalt fokus

mitthlmadmin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer