24.1 C
Hässleholm
2021-07-27
Ledare

Välkomna in i familjen!

Tidningsomslag

”Nu kommer det att bli ett par förändringar. Den stora är att magasinet kommer ut varannan vecka istället för en gång per månad.”

Tycker ni som vi, att Hässleholm är vår plats i världen? Här finns allt det som berör och betyder mest. Visst finns det saker som kan bli bättre och visst finns det områden där vi alla har en egen övertygelse. Men totalt sett så är ju Hässleholm den plats vi älskar mest.

Detta magasin är en spegling av detta. Du hittar inte ett ont ord i denna tidning. Det får du läsa i andra tidningar. Här har vi fokuserat på allt det vi värnar om. Föreningar, kulturen, kommunen, skolor, evenemang och lokalt näringsliv. Alltså allt det som är viktigt för oss. Allt sådant som normalt sett får för lite plats.

Mitt Hässleholm har delats ut till samtliga hushåll i Hässleholms kommun sen i somras. Nu kommer det att bli ett par förändringar. Den stora är att magasinet kommer ut varannan vecka istället för en gång per månad.

För att möjliggöra denna förändring har vi valt att stoppa in Mitt Hässleholm i vårt beprövade koncept där tidningarna Allt om Osby, Allt om Göinge och Allt om Älmhult ingår. Det innebär att en stor del av tidningen fortsätter att fokusera på det helt lokala i Hässleholm, och resten av innehållet skildrar vad som händer i hela den region där vi verkar. Vi vet att det som händer i grannkommunen ofta är relevant för många, och kan fungera som inspiration för andra.

Det innebär också att du som medverkar i den regionala delen av vår tidning även når ut till alla hushåll i Osby, Östra Göinge och Älmhults kommuner. Därmed kan alla våra annonsörer från Hässleholm nå 100 000 läsare och många nya kunder.

Vårt första nummer i ”nya kläder” kommer till varenda hässleholmare i början av nästa år. Men först vill vi önska er alla ett helt underbart julfirande, ett gott nytt år och en fantastisk start på 2020.

Johnny Billinger, ansvarig utgivare

Relaterade inlägg

Jo, vi är tillbaka

admin

Undrens tid är här

admin

Jo vi är tillbaka

mitthlmadmin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer